Positieve gezondheid!! Limburg Positief gezond!!
Uitspraken die wij steeds vaker horen of lezen. Maar wat betekent dit? Positieve gezondheid is een nieuw perspectief op het concept gezondheid. Positieve gezondheid gaat niet uit van ziekte en hetgeen niet goed gaat, maar vertrekt van hetgeen er wél goed gaat. Positieve gezondheid kijkt naar het lichamelijk, psychisch en spiritueel functioneren, als ook naar de kwaliteit van leven, maatschappelijke participatie en dagelijks functioneren.
In samenwerking met KBO afdeling Heel organiseert de KBO regio Midden-Limburg op dinsdagmiddag 17 april tussen 13.30 en 16.30 uur  in Zalencentrum Don Bosco in Heel een middag over positieve gezondheid waarin het begrip nader toegelicht wordt met voor een ieder herkenbare voorbeelden. Menig huisarts werkt al volgens dit nieuwe concept. Uiteraard volgen ook tips over hetgeen u zelf kunt bijdragen aan uw eigen positieve gezondheid. Zeer inspirerend!!
Noteer deze datum alvast in uw agenda. In het volgende KBO-PCOB Magazine (uitgave 27 maart) volgt meer informatie met de wijze van aanmelding. Toegang is gratis