Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet.

Speciaal voor KBO-leden: collectiviteitsaanbod zorgverzekeraars Zilveren Kruis, VGZ en CZ

Samen naar de film; ja, gezellig!

KBO-leden kunnen elke 3e zondagmorgen om 11.00 uur  bij de Foroxity-bioscoop in Roermond  naar de film tegen een gereduceerd tarief.
Op vertoon van de KBO-ledenpas bedraagt de entreeprijs slechts 6 euro. Introducees betalen 8 euro.

In december toont Foroxity The Miracle ClubDublin. Een film over twee huisvrouwen in Dublin die een pelgrimstocht winnen naar de heilige stad Lourdes.

Op zondag 21 januari om 11.00 uur draait de film: Neem Me Mee.

Zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid; met elkaar en met de jonge reisleider Thijs die de organisatie zwaar onderschat heeft. Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfort zone. Je bent ten slotte nooit te oud voor nieuwe ervaringen.

Regisseur Will Koopman (Gooische Vrouwen, April May June, Oogappels) neemt u op ontroerende, maar ook humoristische wijze mee op een groepsreis voor senioren vol herkenbare situaties. Met een sterrencast met enkele van ’s lands meest gerenommeerde acteurs zoals Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst en Renée Soutendijk en een titelsong van André van Duin.

Deze films zijn ook elke 1e vrijdagmiddag van de maand om 14.00 uur bij Foroxity in Sittard-Geleen te zien.

 

Is uw woonsituatie als senior met de kijk naar de toekomst aan verandering toe en wilt u meer weten over huur/koopwoning of woningaanpassingen?

Op vrijdagavond 3 november a.s. om 19:00 uur verzorgt gemengd koor CREATURA het Herinneringsconcert “Altijd zal ik van je houden” in de Paterskerk in Weert.
Toegang is gratis.


Meer inormatie vindt u hier,


'Doortrappen' bijeenkomsten in Midden-Limburg.


Hiltho Horst en Foroxity Bioscopen

Deze week verscheen de nieuwsbrief van KBO Limburg.

Onderwerpen o.a.:

:

 


Seniorenvereniging Sint Martinus viert op 30 september 2023 de Dag van de ouderen in Gemeenschapshuis D’n Haammaeker.


Vandaag heeft het Senioren Netwerk Nederland de aftrap gegeven voor een bewustwordingscampagne voor de komende Tweede Kamerverkiezingen.
De campagne heet Oud genoeg om wijs te kiezen!


Ook dit jaar hebben we onze vereniging weer ingeschreven voor de actie Rabo ClubSupport.